N Voor 12:00 besteld is morgen in huis indien alles voorradig N Betaal veilig met je eigen bank

Babbelberen op TV

De Babbelberen zijn door de jaren heen echte BN-ers geworden. Zo waren de beertjes onder meer in programma’s te zien van Omroep Max, de VPRO en RTL Boulevard. Ronnie Flex gaf een babbelbeer aan zijn dochtertje Nori en Arjen Lubach had maarliefst twintig babbelberen op bezoek in de studio in Hilversum.

Wist je dat er regelmatig een Babbelbeer mee op uitzending gaat? Of het beertje blijft juist thuis met een warm berenhart voor het thuisfront. Zo liet Babbelbeer Sammi in 2016 een boodschap horen aan het dochtertje van een uitgezonden militair in Mali tijdens Missie Max van Omroep MAX.

Het is alweer even geleden, maar daarom niet minder bijzonder… In 2017 had Arjen Lubach maarliefst twintig babbelberen op bezoek in de studio voor het VPRO programma Zondag met Lubach! Kijk het fragment hier terug.

RTL Boulevard gaf een heuse babbelbeer cadeau aan Ronnie Flex voor de geboorte van Nori, die op 18 december 2018 haar verjaardag viert. Deze beer laat een nummer van de rapper horen aan zijn dochtertje. De babbelbeer is ook te zien in de NPO 3Doc documentaire ‘De Vlucht van Ronnie’. Deze kijk je hier

Ga naar: Alle blogs